Nieuws van het Cybercafé
Maart 2019

Veel instanties
gaan er van uit dat iemand altijd in de gelegenheid is te e-mailen en internet te raadplegen. De NPB biedt in het cybercafé een gevarieerd programma waarin je leert omgaan met àlle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt.

Het Café

Elke vrijdagochtend is het café open van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt Uw eigen iPad, laptop, of iPhone en digitale fototoestel meenemen; er is een draadloze internetverbinding.

Nieuws van het Cybercafé

We hebben lang gewerkt aan het boek Op de Golven van de Tijd! Op woensdag 6 maart om 19:30 uur volgt de ontknoping. Zie de Agenda op pagina 4 van de Opgang van maart voor ons programma.Muurschildering in Cambridge MA, VS (Pearl Street)

Programma
1 maart Voorbereiding op de lancering van Op de golven van de Tijd op woensdag 6 maart om 19:30 uur. Ieder repeteert wat hem/haar op die avond te doen staat. Er is een lijst gemaakt van datgene wat we zullen tentoonstellen in januari. Er moet een zgn. hand-out komen. Wie meld zich aan om bij de diverse onderdelen een stukje te schrijven?
8 maart Gaan we een reisje maken na deze spannende tijden? De geheel vernieuwde NS Reisplanner Xtra App zal ons hierbij helpen. Download die App.
15 maart "De VS na de midterms"
Cyberstory over de ontwikkelingen in Amerika nu de Democraten in het Huis van Afgevaardigden de meerderheid hebben. Door Amerikakenner Bert Peletier.
22 maart Vervolg Apps: Een handige app is de Agenda, die vast op de het bureaublad staat. Is de papieren agenda veel handiger? Wacht voordat gij oordeelt!
29 maart Wie is Eileen Fisher? Een eigenzinnige vrouw die een kledingindustrie voor vrouwen heeft opgezet die streeft naar 100 % duurzaamheid. Hoe doet ze dat?

Komt u eens langs! De koffie staat klaar, er is altijd een levendige conversatie.

Voor Cybernieuws van de vorige maand Klik hier