Nieuws van het Cybercafé
December 2018

Veel instanties
gaan er van uit dat iemand altijd in de gelegenheid is te e-mailen en internet te raadplegen. De NPB biedt in het cybercafé een gevarieerd programma waarin je leert omgaan met àlle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt.

Het Café

Elke vrijdagochtend is het café open van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt Uw eigen iPad, laptop, of iPhone en digitale fototoestel meenemen; er is een draadloze internetverbinding.

Nieuws van het Cybercafé
Na enkele maanden bivakkeren in de kerkzaal, zullen we vanaf 7 december terugkeren in een totaal vernieuwde achterzaal. Bij lezing van dit stukje weten jullie inmiddels hoe het is geworden, hoe efficiënt de koffie uit de machine stroomt, hoe het licht uit de vergrote ramen en de lichtkoepel ons zal doen denken dat wij verkeren in een luxe resort, en zullen we ook het zicht hebben op de grote muur in de achterzaal. Vroeger een kale kastenwand, nu een muur vol kunstwerken. Deze muur gaan wij, het Cybercafé, in het nieuwe jaar vullen met foto's, aquarellen, gedichten, tekeningen en korte teksten. Straks allemaal terug te vinden in ons Eeuwfeestboek

Persoonlijke Verhalen
Op de Golfslag van de Tijd


Programma
7 december Er is een lijst gemaakt van datgene wat we zullen tentoonstellen in januari. Er moet een zgn. hand-out komen. Wie meld zich aan om bij de diverse onderdelen een stukje te schrijven?
14 december Hanneke Kastelein vertoont een aantal bladzijden van de Persoonlijke Verhalen op de Golfslag van de Tijd.
Wat heeft ze nog nodig?
21 december We gaan eenvoudige kerstkaarten maken om per mail te versturen.

Je kunt met je iPad of iPhone van van alles en nog wat een foto maken, die geschikt gemaakt kan worden voor een "digitale kerstwens".
Nooit gedaan? Geen probleem, makkelijke te leren.
Snert foto geworden?????? Prima, die gaan we "behandelen" .

Hanneke Kastelein heeft hele mooie dingen op haar Photo's staan. Voor gevorderden: vraag haar om zo'n afbeelding. Voor de overigen heb ik zojuist 2 oefenafbeeldingen rondgestuurd.

Komt u eens langs! De koffie staat klaar, er is altijd een levendige conversatie.
Gedurende de feestdagen is het Cybercafé gesloten.
We zijn er weer op 11 januari.

Voor Cybernieuws van de vorige maand Klik hier