Nieuws van het Cybercafé
November 2018

Veel instanties
gaan er van uit dat iemand altijd in de gelegenheid is te e-mailen en internet te raadplegen. De NPB biedt in het cybercafé een gevarieerd programma waarin je leert omgaan met àlle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt.

Het Café

Elke vrijdagochtend is het café open van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt Uw eigen iPad, laptop, of iPhone en digitale fototoestel meenemen; er is een draadloze internetverbinding.Wat is hier zo bijzonder aan?

Programma
2 november Op vrijdag 12 oktober was het Cybercafe opgedeeld in twee groepen. De ene ging aan de slag met het thema Vriendschap als vervolg op de preek van Marthe de zondag daarvoor. En de ander, de leden met een RK achtergrond, ging in gesprek met Ds Tom Mikkers. Zij onderzochten hoe het komt dat zij zich zo thuis voelen in de Vrijzinnigheid. Over en weer vertellen we elkaar vandaag wat ons op die ochtend heeft geraakt.
9 november Een informatieve ochtend:
- Paul Thorissen vertelt de laatste nieuwtjes over de bouw,
- Hanneke Kastelein vertelt over wat zij allemaal met haar commissie in Onze Tuin doet, dat bijzondere lapje grond, want dat is niet mals. En dan gaan we naar de website van het jubileum.
16 november Zoals elk jaar is ons gevraagd om foto's in te sturen voor de Kerstkaart. Het thema is Vergezichten. Dit is ook het thema van ons Jubileum.
23 november Uw verslaggevers bezochten de USA in de weken voorafgaand aan de Congresverkiezingen. Wat hoorden, lazen en zagen zij? Kwamen de prognoses uit?
30 november We gaan naar de tentoonstelling van Michiel Schepers in Pulchri Studio.

Komt u eens langs! De koffie staat klaar, er is altijd een levendige conversatie.
De cybercafécommissie

Voor Cybernieuws van de vorige maand Klik hier